[size=16]Доброго дня всім!
Якщо Вам подобається ароматне, ніжне, лікувальне та просто дуже красиве мило ручної роботи-то Ви потрапили за правильною адрсою. Ми зробимо все можливе, щоб подарувати ВАМ шматочок (чи декілька
) збагаченого натуральними продуктами мила, а саме: наше мильце зроблено на основі дитячого мила вітчизняного виробництва, олії виноградних та абрикосових кісточок, мигдалевої та оливкової олійок, вітаміну Е, молока, меду, вівсянки, фруктів та різноманітних ароматних ефірних масел. Ваша шкіра віддячить Вам новими приємними враженнями. Це не лише турбота про здоров"я, а також аромо- та кольоротерапія!!![/size]
До вашої уваги пропонуємо наступні мила:
1) Медове - гарненьке, жовтеньке і з запаморочливим запахом медово-ванільного аромату.
2) Фруктові-бананове,авокадове,яблучне та безліч варіантів за вашим уподобанням.
3) Шоколадне-з добавками справжнього гіркого шоколаду
4) Молочне
5) Лікувальні-зроблене на основі відварів з наступних рослин: липового цвіту,ромашки, шалфею,календули, глини та інших.
За Вашим бажанням можна додавати каву, молоту вівсянку, а також цедру -тоді вийдуть відмінні антицелюлітні скраби(дівчата знають про що я
В наступній темці я ознайомлю вас з властивостями ефірних олійок.
Попередження:
Мило зберігати на відстані від діток-тому що має такий гарний вигляд та аромат-що хочеться скоштувати цей шедевр, та і коханого варто попередити-на всяк випадок
, особливо коли йдеш прийняти водні процедури-тому що варто розслабитися і помріяти, відчути себе шоколадною принцесою або самою молочною Клеопатрою ...
Термін зберігання цього натурпродукту обмежений-так як натуральні складові мають властивості змінювати колір та запах-тому раджу не жаліти цю красоту і не розкладати її по поличкам в шафі...
Це найкращий подарунок для своєї єдиної та коханої дівчини та жінки...
Оригінальний подарунок для майбутньої та існуючої вже тещі та свекрухи,тітки та сестри, та інших родичей жіночого роду.
Колежанки також будуть в захваті від такої уваги.
Не знаю- хто б не зрадів, отримавши таку прозору коробочку з пахучим витвором мистецтва.
Отож-ми працюємо з любов"ю для Вас!!!
Фото будуть далі.
mylovar@ukr.net
ISQ 350195239